REVscene Automotive Forum

REVscene Automotive Forum (https://www.revscene.net/forums/)
-   Maintenance, Engine & Driveline Tech (https://www.revscene.net/forums/maintenance-engine-driveline-tech_190/)
-   -   N/A running lean (https://www.revscene.net/forums/580194-n-running-lean.html)

girlcrazy_420 06-22-2009 10:52 PM

N/A running lean
 
1990 integra GS

When I am driving or accelerating, it feels like something holds the car back once and awhile. It runs great at WOT and idles good most of the time but its driving habits suck. I changed the plugs today and the plugs I pulled where all white. I now know that the problem is in the fuel delivery, yet I am unsure of what. I am going to check the fuel filter in a day or so, but I thought mabye the pump/strainer where no good. What else could it be? pressure regulator? I'm new to Honda. Driven everything else under the sun...

This leaves me to one final question. Where do I find the fuel pump? I removed the back seat and all I found was a cover leading to the sending unit. Must I drop the tank or is there another access panel.

Leopold Stotch 06-23-2009 12:30 AM

don't bother checking the fulel filter, just change it.

try this website

http://importnut.net/walbro.htm

girlcrazy_420 06-23-2009 09:55 AM

Quote:

Originally Posted by cakeTech (Post 6478078)
don't bother checking the fulel filter, just change it.

try this website

http://importnut.net/walbro.htm

I dont have my fuel pump in that location ^^ I already checked. It is elsewhere and I dont know where yet.


All times are GMT -8. The time now is 06:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net