REVscene Automotive Forum

REVscene Automotive Forum (https://www.revscene.net/forums/)
-   Honda / Acura Tech Resources (https://www.revscene.net/forums/honda-acura-tech-resources_310/)
-   -   EG SI Issues (https://www.revscene.net/forums/682652-eg-si-issues.html)

CaRcuS 04-07-2013 06:17 AM

EG SI Issues
 
Boys and Girls!!

Just recently my EG HB SI was running fine until I started my journey to the airport for Los Cabos Mexico just last week.

When driving 100ft it started to bog out when wanting to go past 1/4 throttle. Then once putting my left blinker on the radio shut off, rpm/speedo went right to zero. I came to a stop, touched the brake and then the car died. Try to start it er up, no luck jus turns over.

Get a jump start, take off and then touch the brake same thing happens just bogs out hardly wanting to move.

I have no idea what type of electrical issue this could be (electrical I'm assuming).

Currently right now it wont start. It just clicks when trying to turn over. 3 days ago it wouldnt do anything when trying to turn it over. Door chime would just beep.


I appreciate all the help I can get!

one love

CaRcuS

LancerBoy 04-07-2013 09:51 AM

Low battery, but check battery connectors first.

mb_ 04-07-2013 10:00 AM

Sounds like a charging problem - check your battery and alternator

epicbeardman 04-07-2013 02:00 PM

sounds like your alternator is done.


All times are GMT -8. The time now is 11:45 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net