REVscene - Vancouver Automotive Forum


Welcome to the REVscene Automotive Forum forums.

Registration is Free!You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! The banners on the left side and below do not show for registered users!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   REVscene Automotive Forum > Support Forum > Member's Support Area / Suggestions Box / Website Bugs

Member's Support Area / Suggestions Box / Website Bugs 2016 RS.Net iT Admin: SkinnyPupp
Organizational feedback, general suggestions, account fix requests, concerns, acknowledgements, website and forum bugs & fixes. Support the site, by downloading the official RS App for Android!

Reply
 
Thread Tools
Old 06-05-2009, 09:34 PM   #1
"Entertainment" mod.
 
CorneringArtist's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Surrey, BC
Posts: 4,582
Thanked 2,877 Times in 872 Posts
Certain ad on sidebar lags my browser...

Basically, the ad for that free credit report slows my browser down to the point where it barely responds. If I move away from it (go underneath it to other sub-boards), then it runs normally.

Any way I can fix it, or would removing the ad be the only solution?

EDIT: the ad is starting to piss me off a bit. It's where the Vancouver OT and automotive threads are located, and I can barely access them with the ad running near them.
Advertisement
__________________
MX73->B3->MX83->AE92->BL3FW->5K(MkVI)->UCF11->JZX110

Last edited by CorneringArtist; 06-05-2009 at 10:02 PM.
CorneringArtist is online now   Reply With Quote
Old 06-05-2009, 10:06 PM   #2
CRS
ninja edits your posts without your knowledge
 
CRS's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Vancouver
Posts: 14,364
Thanked 5,489 Times in 1,480 Posts
Nothing we can really do as those ads pay for RS.
CRS is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2009, 11:54 PM   #3
!SG
OWNER/C.F.O./MONEYMAN
 
!SG's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Vancouver
Posts: 16,459
Thanked 2,177 Times in 614 Posts
i think theres gotta be something wrong with your browser because mine runs just fine with the ads.

these ads are really minimal compared to some other sites out there.
__________________
"It Takes a Big Man to Admit to His Own Faults... But It Takes a Bigger Man to Blame it on The Other F*cker!"
(Resident Asshole) Executive...

Ebisu VIP #001
Revscene.net Vendors
REV Competition | JP Cellular Repair | Ebisu on Robson | Wings Restaurant Pub & Grill Burnaby | Overseas Auto | BlitzGear Inc | HID Outlet | Sounds Good Auto Service | Drive Hard Performance | the Blackmarkers Clothing | Racing Greed | The Speed Syndicate | N-Motion Auto | Performance One |

If you are interested in advertising on Revscene.net, email me at Advertisement@revscene.net for further details.
!SG is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2009, 01:41 AM   #4
"Entertainment" mod.
 
CorneringArtist's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Surrey, BC
Posts: 4,582
Thanked 2,877 Times in 872 Posts
If I'm quick about it, I can set the ad animation quality to low. It helps, but it only makes it go from unbearably slow to choppy at best.
__________________
MX73->B3->MX83->AE92->BL3FW->5K(MkVI)->UCF11->JZX110
CorneringArtist is online now   Reply With Quote
Old 06-06-2009, 08:03 AM   #5
Zombie Mod
 
Presto's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Langley
Posts: 9,263
Thanked 4,394 Times in 1,275 Posts
Have you tried clearing your browser cache? Does the slowness happen with other browsers?
__________________
Romans 10:9
Presto is online now   Reply With Quote
Old 06-06-2009, 09:09 AM   #6
Hacked RS to become a mod
 
SkinnyPupp's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Sunny Hong Kong
Posts: 41,998
Thanked 17,631 Times in 5,339 Posts
Try reinstalling flash browser, or upgrading your video card drivers. a 0K flash animation should not cause any problems under normal circumstances (and they don't, for the rest of the 300,000 people who come here)
SkinnyPupp is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2009, 09:58 PM   #7
Moderator
 
CanadaGoose's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: here & there
Posts: 4,654
Thanked 298 Times in 131 Posts
Is it the "Free Canadian Credit Report" ad?

it does the same for me, slows it down, but that's because i already have a weak connection to begin with (laptop with rogers portable internet)

other tabs will respond fine for me, it's just RS that will lag till I navigate away from the ad
__________________
Moderator
Vancouver Automotive Chat | Vancouver Off-Topic
__________________

REVscene.net - Vancouver's #1 Automotive Forum and Classified's Site!

Interested in advertising with REVSCENE? Join our roster of Brian Jessel BMW, EBISU Robson, Blitz Gear, Soundworks, and dozens of the Lower Mainlands BUSIEST and most SUCCESSFUL small and medium businesses! Let us take you to the next level with our Incredibly affordable and effective packages Advertisement@revscene.net
CanadaGoose is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2009, 06:02 PM   #8
Zombie Mod
 
Presto's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Langley
Posts: 9,263
Thanked 4,394 Times in 1,275 Posts
I had the lag today on my work computer with Firefox. Checked the processes and Firefox was eating up 95% of the processor time. I cleared the cache, and everything is well again.
__________________
Romans 10:9
Presto is online now   Reply With Quote
Old 06-13-2009, 05:37 PM   #9
"Entertainment" mod.
 
CorneringArtist's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Surrey, BC
Posts: 4,582
Thanked 2,877 Times in 872 Posts
Yeah, the browser I use is Firefox btw. Still lags the hell out of my system until I move away from it.
__________________
MX73->B3->MX83->AE92->BL3FW->5K(MkVI)->UCF11->JZX110
CorneringArtist is online now   Reply With Quote
Old 06-15-2009, 10:21 PM   #10
WOAH! i think Vtec just kicked in!
 
Join Date: Oct 2005
Location: Vancouver
Posts: 1,673
Thanked 362 Times in 171 Posts
try opera or chrome and see if the problem is solved
Carl Johnson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net