REVscene - Vancouver Automotive Forum


Welcome to the REVscene Automotive Forum forums.

Registration is Free!You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! The banners on the left side and below do not show for registered users!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   REVscene Automotive Forum > Technical Discussion > Manufacturer Tech Forums > Honda / Acura Tech Resources

Honda / Acura Tech Resources All honda & Acura Tech info
THIS ADSPACE OPEN FOR ADVERTISEMENT

Reply
 
Thread Tools
Old 08-29-2009, 12:30 PM   #1
Head of HR....have a seat on that couch
 
fliptuner's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Coquitlam
Posts: 20,431
Thanked 13,390 Times in 3,642 Posts
EG guage cluster - no lights

Signal lights work as do highbeam and gear indicator (auto). So it's just the actual lights for the cluster itself.

I tested the terminals where the bulbs turn on and both sides are getting power when the sw. is turned on. WTF??

Traced it back to the harness on the top left side of the cluster and same thing.

Am I missing something? Short somewhere? Common problem? Could it be the light sw? dimmer sw.?
Advertisement
__________________
feedback

Originally posted by v.b.
can we stop, my pussy hurts...
Originally posted by asian_XL
fliptuner, I am gonna grab ur dick and pee in your face, then rub shit all over my face...:lol
Originally posted by Fei-Ji
haha i can taste the cum in my mouth
Originally posted by FastAnna
when I was 13 I wanted to be a video hoe so bad


RSUV #7
fliptuner is offline   Reply With Quote
Old 08-29-2009, 01:16 PM   #2
My dinner reheated before my turbo spooled
 
lexluthor09's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vancouver
Posts: 1,721
Thanked 80 Times in 33 Posts
dimmer switch is most likely. they go often.

take out the dimmer and jump the red wire to the black wire and see if the lights work.
if it does then you need a new switch or keep it jumped since almost no one uses a dimmer.

you get power at the switch and all that is because you're taking signal off of the parking lights. not the actual interior light bulbs.
lexluthor09 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net