REVscene - Vancouver Automotive Forum


Welcome to the REVscene Automotive Forum forums.

Registration is Free!You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! The banners on the left side and below do not show for registered users!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   REVscene Automotive Forum > Support Forum > Member's Support Area / Suggestions Box / Website Bugs

Member's Support Area / Suggestions Box / Website Bugs 2016 RS.Net iT Admin: SkinnyPupp
Organizational feedback, general suggestions, account fix requests, concerns, acknowledgements, website and forum bugs & fixes. Support the site, by downloading the official RS App for Android!

Reply
 
Thread Tools
Old 05-08-2010, 06:05 PM   #1
My homepage has been set to RS
 
RevYouUp's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: vancouver
Posts: 2,067
Thanked 1,875 Times in 453 Posts
New thread and post reply button

Hey, my post reply button and new thread button seem to have disappeared o.o is there a reason why this is happening?
Advertisement
RevYouUp is online now   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 07:03 PM   #2
resident Oil Guru
 
LiquidTurbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Vancouver
Posts: 7,716
Thanked 10,457 Times in 1,794 Posts
Must be because you have been making crappy posts.. jk. Do you have the same problem on all browsers?
LiquidTurbo is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2010, 07:07 PM   #3
Hacked RS to become a mod
 
SkinnyPupp's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Sunny Hong Kong
Posts: 41,999
Thanked 17,631 Times in 5,339 Posts
How did you make this post then?
SkinnyPupp is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 01:16 AM   #4
My homepage has been set to RS
 
RevYouUp's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: vancouver
Posts: 2,067
Thanked 1,875 Times in 453 Posts
i had to click forum tools and make a thread that way...and only quick reply works for me

Last edited by RevYouUp; 05-09-2010 at 01:22 AM.
RevYouUp is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 01:17 AM   #5
My homepage has been set to RS
 
RevYouUp's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: vancouver
Posts: 2,067
Thanked 1,875 Times in 453 Posts
edit buttons and thanks button arent showing up for me either o.o

edit: the buttons show when i use IE it doesnt show when i use firefox
RevYouUp is online now   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 01:22 AM   #6
Head Moderator
 
Lomac's Avatar
 
Join Date: Dec 1982
Location: Great White Nor
Posts: 22,586
Thanked 6,400 Times in 2,052 Posts
Do you use any form of adblocking on firefox?
Lomac is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2010, 05:02 PM   #7
My homepage has been set to RS
 
RevYouUp's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: vancouver
Posts: 2,067
Thanked 1,875 Times in 453 Posts
problem solved

thanks
RevYouUp is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 03:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net