REVscene - Vancouver Automotive Forum


Welcome to the REVscene Automotive Forum forums.

Registration is Free!You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! The banners on the left side and below do not show for registered users!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   REVscene Automotive Forum > Technical Discussion > Manufacturer Tech Forums > Nissan / Infiniti Tech Resources

Nissan / Infiniti Tech Resources All Nissan & Infiniti Tech info
THIS ADSPACE OPEN FOR ADVERTISEMENT

Reply
 
Thread Tools
Old 09-11-2016, 12:41 AM   #1
WOAH! i think Vtec just kicked in!
 
ilovebacon's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: vancouver
Posts: 1,608
Thanked 1,339 Times in 342 Posts
2006 g35 key fob

my fob started acting weird lately. The door sensor doesn't detect it. When i sit inside of the vehicle, the vehicle is having trouble detecting it, so it leaves me having trouble starting my car. The trunk sensor also doesn't detect it. When I press on the fob, only the lock button works. The unlock and trunk button doesn't work at all. I tried searching for this problem and numerous Infiniti forums. Not a single clue. Have anyone dealt with this problem. Would like to fix it myself before I bring it into the dealership..
Advertisement
ilovebacon is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2016, 02:52 AM   #2
I contribute to threads in the offtopic forum
 
Gucci Mane's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: SRY
Posts: 2,625
Thanked 2,577 Times in 920 Posts
Quote:
Originally Posted by ilovebacon View Post
my fob started acting weird lately. The door sensor doesn't detect it. When i sit inside of the vehicle, the vehicle is having trouble detecting it, so it leaves me having trouble starting my car. The trunk sensor also doesn't detect it. When I press on the fob, only the lock button works. The unlock and trunk button doesn't work at all. I tried searching for this problem and numerous Infiniti forums. Not a single clue. Have anyone dealt with this problem. Would like to fix it myself before I bring it into the dealership..


the battery is dead.
Gucci Mane is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2016, 03:04 PM   #3
WOAH! i think Vtec just kicked in!
 
ilovebacon's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: vancouver
Posts: 1,608
Thanked 1,339 Times in 342 Posts
I should've mention that I replaced he batteries too. Also, if i bring it into the dealership. Will they offer a free inspection?

Last edited by ilovebacon; 09-11-2016 at 03:44 PM.
ilovebacon is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2016, 07:02 AM   #4
Editor
 
!e.lo_'s Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Raincouver
Posts: 3,488
Thanked 3,094 Times in 856 Posts
Probably not. Min 1 hour diag at shop rate.
__________________
['00 Integra Type R][My Feedback]
!e.lo_ is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2017, 02:49 PM   #5
WOAH! i think Vtec just kicked in!
 
ilovebacon's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: vancouver
Posts: 1,608
Thanked 1,339 Times in 342 Posts
fixed it by replacing the car battery
ilovebacon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 04:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net