REVscene - Vancouver Automotive Forum


Welcome to the REVscene Automotive Forum forums.

Registration is Free!You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today! The banners on the left side and below do not show for registered users!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us.


Go Back   REVscene Automotive Forum > Technical Discussion > Manufacturer Tech Forums > Honda / Acura Tech Resources

Honda / Acura Tech Resources All honda & Acura Tech info
THIS ADSPACE OPEN FOR ADVERTISEMENT

Reply
 
Thread Tools
Old 06-05-2009, 11:49 AM   #1
RS Lurker, I don't post!
 
Join Date: Jun 2009
Location: BC
Posts: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Every light works but the tail lights!

Hey guys, glad to be a part of the forums! I decided to join on a whim, I wonder if anybody can help me with this weird lighting problem It's a 2002 Honda Civic and every light works except the tail lights! Soon as I switch on the headlights, nothing! Any ideas? Tell me it's an easy one!

Thanks in advance, I posted this in the General Chassis, Lighting, Autobody, Structure Glass Tech as well.

Edit: All fuses have been checked and are good.
Advertisement

Last edited by 02CivicSi; 06-05-2009 at 11:52 AM. Reason: Additional information
02CivicSi is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2009, 05:20 PM   #2
I WANT MY 10 YEARS BACK FROM RS.net!
 
Timpo's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: ...
Posts: 20,300
Thanked 4,522 Times in 1,357 Posts
uhh...maybe both left/right light bulbs are burnt?

did you check it anyways?
Timpo is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2009, 05:40 PM   #3
RS Lurker, I don't post!
 
Join Date: Jun 2009
Location: BC
Posts: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by Timpo View Post
uhh...maybe both left/right light bulbs are burnt?

did you check it anyways?
All bulbs have been tested and work
02CivicSi is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2009, 06:44 PM   #4
My dinner reheated before my turbo spooled
 
lexluthor09's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Vancouver
Posts: 1,721
Thanked 80 Times in 33 Posts
Give us some history on the vehicle.
When did this start happening?
Did both of them just DIE outta nowhere?

Check contacts/bulb holder. Use a DVM and check to see if you're getting voltage coming from the contacts.

If there is, something is funky with the contacts. If there isn't, check the wires.
lexluthor09 is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2009, 11:03 PM   #5
Rs has made me the woman i am today!
 
JesseBlue's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Here! n There!
Posts: 4,094
Thanked 473 Times in 210 Posts
is it the brake light or the lights when you turn on the headlight that doesn't work?
__________________
Go Canucks Go!
JesseBlue is online now   Reply With Quote
Old 06-19-2009, 01:23 AM   #6
14 dolla balla aint got nothing on me!
 
Join Date: May 2004
Location: Surrey, BC
Posts: 689
Thanked 79 Times in 51 Posts
does your stereo work or did you have work done to your stereo recently?
__________________
1993 Tourquise MR2 Turbo
2005 PWP TSX
2001 Nissan Pathfinder LE
saveth is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2009, 11:12 PM   #7
YOU CANT CUT BACK ON FUNDING! YOU WILL REGRET THIS
 
CP.AR's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: FL400
Posts: 5,843
Thanked 3,061 Times in 1,030 Posts
Take a voltmeter and just check for faulty connections. The heat last week might have done something to the wiring.
CP.AR is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2009, 09:04 PM   #8
NOOB, Not Quite a Regular!
 
Join Date: Jun 2009
Location: Surrey
Posts: 28
Thanked 1 Time in 1 Post
damaged wire harness?
Jasdip is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2009, 04:35 PM   #9
I *heart* Revscene.net very Muchie
 
racerman88's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: 604
Posts: 3,771
Thanked 381 Times in 226 Posts
could be a short in your wire somewhere
__________________
Fuelled by rice

FS www.list4all.com/racerboy88
racerman88 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -8. The time now is 12:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Revscene.net cannot be held accountable for the actions of its members nor does the opinions of the members represent that of Revscene.net